Je weet het niet met vonken, ze kunnen uitdoven maar ze kunnen ook het begin zijn van een gigantisch niet te blussen vuur. En soms blijven ze een tijdje gloeien om op een later moment alsnog te ontvlammen. Kanskaarten zijn voor mij van die vonken. Ideeën die iemand heeft gehad waardoor je perspectief kan veranderen. Ik deel graag mijn verzameling vonken die ik hier en daar ben tegen gekomen. Je kunt elke week een Kanskaart in je mailbox ontvangen. Dat is kort beschreven een creatief, innovatief en origineel idee dat je kan inspireren om zelf ook anders te denken en een kans te zien. Op het formaat van een kaart zodat het idee kort en bondig vertelt moet worden en het weinig tijd kost om tot je te nemen. 

Playmode Kanskaart

Hier is een prachtig voorbeeld van een fotograaf, als je op de kanskaart klikt wordt het idee zichtbaar. Hieronder kun je je inschrijven om elke week een kanskaart te ontvangen, het kan je net op een andere gedachte brengen. 

ONTVANG ELKE WEEK EEN KANSKAART IN JE MAILBOX

Ontvang elke maandagochtend om 09.00 uur, als de werkweek begint, een kanskaart met een voorbeeld van creatief denken om je te inspireren en uitgedaagd te worden om zelf ook een nieuwe kans te zien. Lees de kaart en kijk hoe het idee je de komende week, ergens op een onverwacht moment, op een nieuw idee of inzicht brengt.